Μηχανικός Βιοσυστημάτων MSc RENOVA
Ο Χρήστος Μαντάς είναι μηχανικός τροφίμων και εξασκεί το επάγγελμα τα τελευταία 15 χρόνια. Μαζί με την ομάδα της Renova, έχει εμπλακεί στη δημιουργία 15 βιομηχανικών μονάδων και σχεδόν 50 εργαστηρίων παραγωγής τροφίμων. Στο εργαστήριο της Renova έχουν αναπτυχθεί πάνω από 650 συνταγές τροφίμων και, όσον αφορά το κομμάτι των πιστοποιήσεων, έχουν συνταχθεί και εφαρμοστεί 80 μελέτες ISO. Καθημερινά, στο εργαστήριο επιλύονται προβλήματα τα οποία έχουν σχέση με την παραγωγή ή τη βελτίωση τροφίμων και αναπτύσσονται συνταγές καινοτόμων ή συμβατικών και παραδοσιακών προϊόντων.