Dontdrop.gr - Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας - Open Space - Ομιλητές - Γκρίμπα Μ. Ευαγγελία

dontdrop2024 back logo

grimpa evaggeliaphoto24 2

Msc, Σύμβουλος, Μελετήτρια, Αξιολογήτρια, Δημιουργός, Εκπαιδεύτρια και Εμψυχώτρια

Η Ευαγγελία Μ. Γκρίμπα γεννήθηκε και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ άσκησε καθήκοντα ως γενική γραμματέας, αντιπρόεδρος Α’ του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση –πρώτη σε ψήφους κατά την εκλογική διαδικασία–, δύο φορές με διετή θητεία ως μέλος του ΔΣ.

Είναι αριστούχος του Τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ με κατεύθυνση Δημόσιες Σχέσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), ολοκλήρωσε τη φοίτησή της σε τρία αντί τέσσερα έτη για λόγους αριστείας. Με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, του ΙΚΥ, της PwC, του Χαλκιόπουλου και άλλων φορέων, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς: Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίας (ΟΠΑ), Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας), Παιδαγωγική Κατάρτιση, καθώς επίσης και Συμβουλευτική-Προσανατολισμός (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης / Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.). Μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά).

Από το 2004 μέχρι σήμερα εργάστηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εξωτερικών, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, υπεύθυνη έργου σε επιχειρησιακά προγράμματα ως μέλος Ομάδων Εργασίας / Διοικητικών Συμβουλίων σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς, εκπροσωπώντας τις θέσεις της υπηρεσίας της στο εξωτερικό, αλλά και ως σύνδεσμος ξένων υπουργών (έχοντας τιμηθεί για την εθελοντική προσφορά της), σε συνεργασία με τις πρεσβείες τους, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2014). Τα τελευταία έτη απασχολήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στη Διεύθυνση Πολιτικής και Ενημέρωσης Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, στο Υπουργείο Εξωτερικών, στη Διεύθυνση Διεθνών Οργανισμών, καθώς επίσης και στη ΓΔΑΔ, με ειδίκευση στη Συμβουλευτική.

Διακρίθηκε, επίσης, πολλαπλώς ως συντονίστρια και εθελόντρια διευκολύντρια του πολυβραβευμένου πρωτότυπου διαδραστικού εργαστηρίου με τίτλο «Ο μικρός τουρίστας/καταναλωτής - Μια βαλίτσα ταξιδεύει», ενώ δημιούργησε αντίστοιχο πρόγραμμα με τίτλο «Ο μικρός καταναλωτής» το οποίο σχετίζεται με το φλέγον ζήτημα αγωγής καταναλωτή, το οποίο εντάχθηκε στο Ετήσιο Σχέδιο Δράσης του Φορέα εργασίας της, ως Zero-Budget Program, συν-υλοποιώντας το με συναδέλφους της από το 2019.

Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη δημιουργική γραφή, ταξιδεύει και παρακολουθεί σεμινάρια ανάπτυξης του εαυτού.

Θέλεις να το επισκεφτείς;

3ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας

3o Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας
Εκθέτες
Συμμετέχουν οι εταιρίες
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Έκθεση Trash Art
Ζώνη Ψυχαγωγίας
Πρόγραμμα
Open Space
Εισηγητές
Γαϊτανάρου Ζωή
Καραπάτσιου Ευγενία
Καρύδης-Καρανδρέας Αλέξανδρος
Μαγαλιού Ήρα
Μαλλιάρης Μάρκος
Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη
Παπαδοπούλου Βάνια
Πιτσάκη Γαρυφαλιά
Σαρηγιαννίδου Εύα-Μαρία
Σφακιανόπουλος Βασίλης
Χιόνη Γεωργία
Χρυσού Ευστρατία
Χωματίδης Δημήτρης
Αίθουσα Α
Εισηγητές
Γκρίμπα Μ. Ελευθερία
Γκρίμπα Μ. Ευαγγελία
Δανδουλάκη Μαρία
Κωστής Γιώργος
Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη
Ξανθόπουλος Στάθης
Σαρηγιαννίδου Εύα-Μαρία
Σφακιανόπουλος Βασίλης
Σωτηροπούλου Ευαγγελία
Τρουμπούκη Ελπίδα
Χρόνης Ιωάννης
Ψαραδέλη Μαριάννα
Αίθουσα Β
Εισηγητές
Δανδουλάκη Μαρία
Μαντάς Χρήστος
Μιχαηλίδου Ελισάβετ-Ειρήνη
Τρουμπούκη Ελπίδα
Χασιώτη Ζωή
Ψαραδέλη Μαριάννα
Τοποθεσία
Skywalker.gr
Χορηγοί

Don't Drop 2023 video εκδήλωσης!

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εγγραφή στο newsletter